Artikel Marketing – Lær at bruge det og øge dit salg og Serps

Forstå det store billede

Mit gæt er, at ved nu, du begynder at se det store billede med artiklen markedsføring. Uanset om du forsøger at øge din søgemaskine placeringer ved at indsende til flere mapper, eller du ønsker for at øge du direkte trafik, er artikel marketing kraftfuld.

Selv hvis du ikke fokuserer på søgemaskinerne, skal generelt du finde, at som du artiklen marked, dine websteder vil blive mere populære. De vil selvfølgelig modtage mere backlinks og trafik, og generelt din søgemaskine ranking vil gå op, selv uden nogen særlig vægt på det.

En af de stærke ting om artikel marketing, især hvis du er ved at opbygge en liste, er, at abonnenter, der kommer til dig efter at have læst en af dine artikler tendens til at købe mere end abonnenter, der kommer til dig fra mange andre Trafikkilder. Generelt, når nogen abonnerer på din liste over efter at have læst en eller flere af dine artikler, de allerede er begyndt at stole på dig, og måske købe fra dig hurtigere end en person, der har bør for at læse flere e-mails fra dig og måske kommunikere online før de bliver Køb. Artiklen skriver er simpelthen en enestående lejlighed for du også tiltrække abonnenter til din liste, der har en prequalified interesse og tillid i dig.

Opretholde tålmodighed som det alle kommer sammen

Når du først komme i gang med artiklen markedsføring, vil ting sikkert flytte langsomt for dig. En af de ting, der sker med artiklen markedsføring er en eksponentiel effekt. Når du har kun 3 artikler skrevet, vil du ikke have en strøm af trafik. Men hvis du kan skrive og sende et par artikler om dagen for flere uger eller måneder, vil du begynde at opleve en utrolig effekt, og det vil alle blive værd. Husk, at du vil fortsætte med at modtage virkningerne af artikler, du har skrevet til, så længe de er online og offentliggjort. Så når du har 10 artikler eller 100 artikler online, vil du have 10 eller 100 gange den trafik, som du modtager efter den første artikel.

Det er nemt at blive afskrækket, når du har skrevet et par artikler, og din omsætning er ikke konsistent med den tid du lægger i artikel Skrivning og indsendelse.

Faktisk vil jeg gå så langt som til at sige, hvis du kun vil skrive et par artikler og afslut derefter, kan du så godt ikke skrive eller indsende nogen artikler. Artikel marketing er meget kraftfuld, men det er mest effektive, når der er en kumulativ virkning, og at kumulative effekt tager tid og flere artikler og indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.