Beroligende Essentials til mor og Baby

Nye moms ikke har en masse tid på deres hænder, så de har brug for produkter, der vil hurtigt og bekvemt løse deres spædbørns behov- og berolige og lindre deres egne indlæg graviditet-relaterede lidelser.

Ud over baby basics (bleer, formel og flasker) er der en række beroligende, omsorgsfuld og blid essentials at overveje:

• Sommetider nyfødte gå glip af de blide rytmiske lyde af hjerteslag, der lullet dem i søvn i livmoderen. Når et barn har svært ved at falde i søvn, fremme produkter såsom Baby Einstein Baby Mozart® musik CD kan hjælpe med at en fredelig dreamtime.

• En anden måde at lindre en baby til en afslappende slummer er at starte med en beroligende bad. En natlige rutine ved hjælp af Johnson’s® Bedtime Bath® vil signalere at sengetid er nær. Plus de beroligende og afslappende egenskaber af lavendel og kamille kan lindre både baby og mor.

• Byde velkommen en ny baby i verden bringer følelser af glæde for hele familien, men for nye moms kan det også give færre attråværdig følelser-lignende irritation og kløe.

For at hjælpe, lavet kvinders helbred omhu eksperter på Monistat® beroligende Care® intim pleje produkter. Linjen tilbyder produkter, forebygge og behandle en række gener som hud irritation, der kan opstå mellem lår og armene eller overalt at sart, følsom hud kan opleve gnide.

Andre retsmidler afhjælpe ting som kløe og brændende, der kan vare ved på ny mor nyligt følsom hud.

• Opretholde en sund kost rig på vitaminer og næringsstoffer er en af de vigtigste ting en ny mor kan gøre for sig selv og sin nye baby. Smart snacks såsom Luna barer, friske og tørrede frugter og sundt granola er beriget med vigtige essentielle vitaminer til at bidrage til genoprettelsen mor efter fødslen og giver den nødvendige energi til at holde op med sit barn.

Nogle andre tips omfatter strømpe op på favorit snacks, restaurant takeaway menuer og film før barnets ankomst. Måde moms vil have tingene til at nyde let tilgængelige under de første hektiske uger.

Moms er også opfordres til at drage fordel af hjælp, når den tilbydes. Ved at stole på venlighed over for venner og familie der bringe over middag eller baby-sidde, moms kan klemme i tiltrængt time out af huset eller en eftermiddag med resten.

En linje af beroligende produkter kan afhjælpe slidsår nye mødre nogle gange oplever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.