Fakta om Dora Explorer Show

Siden sin debut i 2000, har Dora Explorer show fanget hjerter af små børn i hele verden. Dora og hendes hele excentrisk støbt af venner har en form for charme, der ikke er fundet mange steder disse dage. Faktisk, Dora Explorer show har den perfekte blanding af musik, eventyr og uddannelse til at holde børn altid interesseret og venter på at se hvad der sker næste. Populariteten af Dora kommer til en blanding af flere elementer, som tegner børn i.

Den første ting om Dora Explorer showet, der appellerer til publikum (som består næsten udelukkende af Førskole børn og deres forældre) er støbt af tegn. Først, selvfølgelig, er Dora selv. Dora er dybest set essensen af hvad hver barn ønsker i en hero. Hun er modig, loyal, og venlige mod dem omkring hende. Endnu er så ung, hun ivrigt ansigter uanset eventyr kommer hendes måde, og følger sin nysgerrighed efter at udforske verden omkring hende. Hun er noget unikt i amerikanske børne-tv, som hun er tosprogede.

Hendes rejse ledsager og bedste ven er en lilla blå og gule abe ved navn støvler (opkaldt, som man kunne forvente, for den store røde støvler han bærer.) Han er lige så eventyrligt som vennen menneskelige, og følger Dora på alle på hendes ture, underholdende Dora (og publikum) med sine drilske streak.

To af de mere unikke medlemmer af støbt af Dora Explorer show er rygsæk og kort. Da deres navne betyde, de er i virkeligheden en levende rygsæk og kort, der hjælpe Dora på hendes ekspeditioner ind i ukendt. Rygsæk er omkring så begejstrede en pose som man nogensinde kunne håbe på at mødes. Inden for sin lilla krop gemmer han en uendelig forsyning af nyttige ting til Dora’s quests, som han dispenserer muntert, sammen med et kor af rygsæk sang. Han, er ligesom Dora, tosprogede.

Kort er lige så nyttig på Doras eventyr, vejlede hende til hvor hun skal gå. Han har også sin egen sang, som han reciterer på udseende. Begge af disse karakterer sange vil sandsynligvis vise sig for at være irriterende for voksne, men de er helt perfekt til de fleste små børn, som gør disse to crowd favoritter. Det sidste medlem af Doras stemmer er Swiper, den tyvagtige ræv. Han kan som regel findes, skaber problemer, indtil Dora dukker op for at redde dagen.

Den anden hemmelighed til succes af Dora Explorer-show er det interaktive element. På forskellige punkter under hver episode, vil Dora bede børnene i publikum om hjælp til nogle opgaver. For eksempel, for at besejre Swiper, hun har publikum gentage sætningen “Swiper, ingen aflæse!” flere gange. Andre gange spørger hun publikum for hjælp til at besvare et spørgsmål, eller løse en række andre problemer. Mens der ikke er ture interaktion her (som om nogen faktisk svarer til hendes gør ingen forskel for tegnefilmen) gør det børn føler, at de virkelig er en del af Dora Explorer-show, som er en stor del af hvad der holder dem komme tilbage efter mere.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.