Hvad du behøver at vide om Affiliate Marketing

Nå har du endelig gjort det. Du har pakket i skidt job og fortalte din chef præcis, hvad du synes. Du har taget springet og beslutningen om at begynde din egen affiliate marketing forretning. Affiliate marketing kan være meget indbringende. Det giver folk mulighed for at arbejde for sig selv med meget lille risiko for dem. Dem, der er salgs savvy, god på markedsføring og er ikke bange for lidt hårdt arbejde kan ofte gøre utrolig godt med en affiliate marketing program.

Affiliate marketing lyder nemt, men du behøver at udøve nogen forsigtighed. Du vil undgå de affiliate marketing faldgruber, der kan ødelægge din forretning og værre, har du kravler på dine hænder og knæ tilbage til den chef, der nu ved, hvordan du virkelig føler.

Folk har tendens til at blive ophidset, når de starter en ny venture. Desværre kan denne ophidselse og iver få dem til at gå glip af vigtige ting i deres aftale. Når du tilmelder dig affiliate marketing program, vil du forventes at underskrive en aftale. Vilkår og betingelser for aftale for begge parter bør være beskrevet. Men hvis de ønsker at skjule noget, dette er, hvor de vil sætte det. Det vil enten være i lille print, så få din Forstørrelsesglas glas ud, eller de vil forbløffe dig med juridisk sprog. Enten måde, du har brug at læse og forstå din aftale grundigt for at undgå skuffelse og tabt arbejdsfortjeneste.

Hvis du tilmelding til baserede et Kommissionen affiliate marketing program, så er du nødt til at forstå, hvordan udtrykket indtægter er defineret. Dette er en af de største faldgruber af kontrakterne. De kan annoncere 5-10% provision men det alle falde på hvordan de definerer indtægter. De fleste affiliate marketing-programmer vil beregne Kommissionen på bruttoværdien af salget. Med andre ord, mængden penge webstedet vil få ved afslutningen af salget. Du tror måske, at det lyder fantastisk. Dog skal du læse denne del af aftalen meget carfully. Størrelsen af salget næsten altid udelukker kreditkort eller debitkortbetalingen tillægsgebyrer. De er også sandsynligt, at udelukke betaling og levering samt enhver gaveindpakning eller andre tillæg. Hvad lød som en dejlig Kommissionen skrumper snart foran dine øjne. Stille disse spørgsmål, specielt før du underskriver en aftale.

Nogle affiliate programmer er endnu strengere i deres definition af indtægter. Deres Kommission kan være baseret på den indtægt margenen af det solgte produkt. For eksempel, hvis du hjælpe med at sælge en bog for 20 dollars, men selskabet gør kun 10 dollars fortjeneste, vil du modtage en procentdel af 10 dollars ikke 20. Dette kan gøre en væsentlig forskel i din indtjening. Igen, Sørg for du forstår disse ting og spørge konkret hvad deres Kommission vil være baseret på. Læs din aftale og se ud for mærkeligt klingende klausuler. Disse kunne komme tilbage at hjemsøge dig senere.

Noget andet at passe på når du arbejder på Kommissionen er afkast. Mange affiliate marketing virksomheder kun betale Kommissionen ud af afsluttede salg og derefter kun hvis kunden holder varen. Hvis de returnere varerne kunne din Kommissionen annulleres. Hvis du vil virkelig gnider salt i sårene, kunne du blive faktureret for udestående Kommissionen hvis du ikke har tilstrækkelig Kommissionen kredit bygget. Kontroller, at du forstår dette før du logger. Du kan ikke forvente et selskab til at betale dig en provision på en vare, der er vendt tilbage, men sørg for du forstår deres tilbagevenden politik. Find ud af dine rettigheder i denne situation.

Affiliate marketing kan være en god måde at tjene penge. Hvis du har god salg og marketing færdigheder kan så det give dig mulighed for at ud dem til god brug. Du vil være i stand til at arbejde for dig selv og ikke nogen, der undervurderer og ikke værdsætter dem. Man skal overveje affiliate marketing omhyggeligt. Kontroller, at du forstår din aftale og præcis hvad du vil blive betalt for. Du ønsker ikke at skulle gå kravle tilbage til din chef, tigger om din gamle job tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.