Kunsten at rengøring kunst

Kunst er en del af livet og for nogle er det deres livsform. Andre anser normalt kunst som en værdig investering. Uanset hvordan du ser kunst, er genoprette og bevare kunstværker vigtige teknikker til at opretholde deres værdi. Maleri restaurering er en alvorlig sag; Det er derfor de fleste mennesker foretrækker at have deres malerier professionelt restaureret. Men hvis du kan lide tanken om at genoprette dine egne stykker, masser af praksis og indgående kendskab til teknikker er nødvendige. Fordi Ifølge statistikker, flere malerier og kunstværker er ødelagt hvert år af uduelige restaurering og rengøring end ved utilsigtet brænding eller brand.

Forplumret lak, snavs, og røg er de sædvanlige syndere, der forårsager malerier til at blive beskidt. Genoprette malerier af rengøring det er det logiske skridt i de fleste ejere. Dog tørrer malerier med klude eller uanset væske er skadeligt. Kunst restaurering fagfolk anbefaler forske restaurering teknikker på internettet eller deltage i seminarer om gendannelse malerier før man indlader sig på en mission for restaurering.

Kunstværker ser mere elegant og klassisk når bevaret i deres oprindelige rammer. Som det er, er afmonterer malerier fra deres rammer nødvendigt og vigtigt før den egentlige rengøring. Non-fjernelse af rammerne ikke kun forårsager ubehag og utilpas i rengøring, det også får ridser og slid. Fjerne billederne ved at lægge billedet bagsiden på en flad overflade lag med skum eller pude til at undgå at ridse rammerne. Vakuum akkumuleret støv på rammer tilbage og fjerne negle forsigtigt med en metal lineal og tænger. Sikre negle om bord med etiketter af deres tidligere stillinger. For eksempel, sikre og etiket neglene plukket fra den nederste højre side af rammen som “nederst til højre”. Denne måde, hver søm passer præcis på sin forrige plads uden at forårsage ekstra pres på rammen. Mærkning rammen er også en god idé at være i stand til at vende tilbage til sin oprindelige position.

Efter at fjerne malerier fra deres ramme, er det bedre at inspicere slags snavs oprustning på malerier. At kende slags snavs skal fjernes er nødvendige i at finde og bruge de rigtige produkt og værktøjer. Anti-meldug løsninger fjerne meldug opbygning eller “foxing” effektivt. Dog skader iblødsætning maleriet i disse løsninger farverne og maleriet. For at forhindre dette, sættetid eller spray opløsning på en vatrondel og tørre på området påvirket med foxing. Følge op med en vand-dyppet vatrondel og tør. Kontrollér med jævne mellemrum vatrondeller for at se, hvis nogle farve eller maling blev opløst. For snavs opbygning, der kræver lys til medium rengøring, udskæring et løg i halve og dypper det i citronsaft fjerne snavs og snavs fra kunst arbejde. Gnid malerier med citron-gennemblødt løg ved hjælp af en cirkulær bevægelse for endnu ansøgning. Skær løg regelmæssigt for at afsløre et frisk lag. Et alternativ er at bruge varmt vand med citron vaskemiddel eller vask soda. Slut enten behandling af tørre deres maleri med en fugtig svamp og efterlader det tørre. Kunstværker reagere på denne behandling med forbedret dybde af farve.

Eksperter anbefaler at forlade lak fjernelse og maleri reparation til professionelle. Kunstværker ikke sælger godt og ser godt ud hvis udstrakt grad beskadiget. Da disse typer af restaurering kræver komplicerede teknikker, er chancerne for botching jobbet høj, hvis udført af amatører. Jobbet er dyrt men gøre værdien af dine malerier sætter pris på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.