McDonald’s Morgenmad Timer &Menu

McDonald’s morgenmadstider varierer afhængigt af hvor du befinder dig. De åbner normalt mellem kl. 5 og 11 afhængigt af hvor du bor. McDonald’s lancerede en heldags morgenmadsmenu i oktober 2015. Her er en liste over alle morgenmadsmenupunkterne. Du kan også købe kager og store salater, hvis du er villig til at vente lidt længere.

McDonald’s morgenmad menu er overkommelig. En McMuffin er $ 3 til $ 4, og kommer med en drink og en lækker hash brown. En pølse Mcmuffin, en bacon æg-og-ost kiks eller en pølse Mcmuffin er også tilgængelige. Du kan også vælge mellem pølseæg og ost Mcgridles eller pølsekiks som morgenmadsmuligheder. Hotcakes er også tilgængelige. McD’s tilbyder en bred vifte af morgenmadsmuligheder for at tilfredsstille enhver appetit, uanset hvor stramt dit budget er, eller hvor lækkert og velsmagende du vil have det.

Har du travlt med at komme ud af huset? McDonald’s tilbyder en hurtig og lækker mulighed til morgenmad. McDonald’s tilbyder en bred vifte af morgenmadsmuligheder, herunder vafler og æg. Der er 17 valg at vælge imellem, så du kan finde den perfekte ret til din smag. Endnu bedre, du kan få fat i morgenmad og gå! Hvad skal du bestille fra McDonald’s?

McDonald’s tilbyder sunde valg på sin morgenmadsmenu. En McDonald’s morgenmadssandwich indeholder 33 gram fedt, halvdelen af det daglige anbefalede indtag af salt. Sandwichen indeholder også 17 gram protein og mere end halvdelen af den daglige værdi af mættet fedt. Måltidet indeholder også næsten halvdelen af den anbefalede daglige mængde kulhydrater til den gennemsnitlige amerikaner. McDonald’s morgenmadsmenu har høje niveauer af mættet fedt. Det anbefales at undgå morgenmadssandwichen.

Spejlæg og pølse er to af de mest populære varer på McDonald’s morgenmadsmenu. I 1972 blev den første McDonald’s til at sælge denne morgenmad sandwich åbnet. Egg McMuffin er nu det mest populære element på deres menu og kan findes mange steder. Du kan også bestille en pølse McMuffin, hvis du foretrækker din morgenmad med pølse eller bacon. De tre stegte valg fås med en sideskål med morgenmadssauce.

Sausage McGriddles sandwich er en anden mulighed. Den originale McGriddle blev lavet med stegt kylling. McDonald’s har dog nu afbrudt kyllingeversionen. McGriddle i dag er lavet med pølse og indeholder nogle af de traditionelle morgenmadsingredienser. Det er 430 kalorier og har 11 gram protein. 42 gram kulhydrater er inkluderet. Selvom denne morgenmad ikke anbefales til folk, der er bekymrede for at indtage mange kalorier, kan det være en fantastisk måde at starte din dag på!

Egg McMuffin er ikke så tør som pølsekiks, men den tilbyder lækre muligheder med tykskåret bacon, fluffy æg og amerikansk ost. Flaky kiks serveret på varme kærnemælk kiks. Dette er en anden favorit morgenmad skål. Hot ‘n Spicy McHicken Biscuit kan være det bedste valg for dig, hvis du har problemer med at vælge mellem en Egg McMuffin eller en French Toast.