Sådan får du gratis digitale film, lydbøger og meget mere gennem dit lokale bibliotek

Jeg er enig, Happymommy2520! Jeg synes, at farvelægning giver mig mulighed for at lade mit sind ‘de-clutter’ sig af rastløse tanker. Jeg vil ofte finde billigere kopier af bøger på cd fra Amazon, og derefter bruge Lydbog Builder at kombinere dem i en M4B-format, der fungerer godt for lydbøger. Aktuelle lydbøger fra Audible tilbydes i enten Format 4 eller Udvidet format. De troede, at tre var det perfekte tal for et møde i sindet som dette, fordi det tilbød en-til-en diskussion, mens en tredjedel kunne observere, samspillet mellem de to andre, to forstår dem bedre. De kunne lære hinanden at kende på et andet niveau ved at se, hvem de var sammen med en anden person. Dette var meget vigtigt for dem, så Williams havde en meget tidlig død og ødelagde det perfekte system de tre havde. De tre Casey brødre føre tilsyneladende blank, vellykket liv med deres koner og børn, der udgør en stor lykkelig udvidet familie.

Den gennemsnitlige familie siger $ 8000 i de første tre måneder efter gennemførelsen af hans metoder. Hvis / når du ikke har nogen gæld, han giver dig mere baby skridt om, hvordan man investerer klogt og informerer dig om de bedste metoder til de forskellige niveauer af finansiel trivsel. Denne bog er absolut for dig, hvis du er træt af den irriterende inkasso telefonopkald, eller hvis du virkelig pissed off om at give de fleste af dine bi-ugentlige lønseddel til SallieMae. Denne bog lærer dig en masse enkle principper, at de fleste mennesker ikke er klar over eller tænke på, indtil det er for sent. Men skærme, der kun bruger IPS vises ikke klart i forskellige vinkler, som når lagt sidelæns, lagt fladt på et bord, når de holdes mellem to personer, eller selv når du læser det fra en bog.

Du kan altid hæve dit læsemål, når du har mødt det! Magasiner er en guldgrube af umiddelbar læsning materiale-i modsætning til ebøger og lydbøger, er der ingen licensrestriktioner for at begrænse antallet af tilgængelige kopier. Der er også nogle store faglitterære lydbøger på denne liste over ultra-korte lydbøger til at hjælpe rense dit nye års beslutninger. Han er nu en stor tid millionær og gør alt, hvad han kan for at hjælpe folk med at undgå alle de almindelige fejl. Disse er gode til afslapning og kan virkelig hjælpe wile væk timerne. Du kan lære at leve gældfri, og bygge for en lys fremtid. Hvis du er ligesom de fleste amerikanere, du har nogle eller et bjerg af studerende eller forbrugernes gæld.

Den Unlimited abonnement, som også omfatter magasiner og lydbøger, omfatter en episk bibliotek af fiktion og non-fiction bøger samt opholder sig-at-home essentials som kogebøger og DIY manualer. Er du som jeg plejede at være, og du har ingen idé om, hvor dine penge går hver måned? Jeg har lyttet til The Total Money Makeover mange gange og har lyttet til Dave Ramsey’s forskellige andre bøger, og det har hjulpet mig enormt med min egen personlige finanser. Kom på en skriftlig månedligt budget kan lyde kedeligt, men det er forbløffende, hvor meget flere penge du har, når du gør. Hvis du vil lytte til lydbøger en hel del på arbejdspladsen, i bilen, eller hvad ellers, kan du lige så godt smide i en pædagogisk stykke en gang imellem at ændre tingene op. Hver bog står ganske godt på egen hånd, og der er en masse interessante figurer og skabninger at lære at kende.

Den dramatiserede version var virkelig godt klaret. Det er en levetid tid til at lære alt i én lydbog. Jeg tror, det er muligt, at min mor havde på et tidspunkt læst og derefter glemt det meste af Aldous Huxley berømte Brave New World. Hvis du er på udkig efter en få rig ordning, så se nogle andre steder. Der er en rig historiefortælling tradition indlejret på en Der var en gammel dame, der slugte nogle blade Lydbog mp3 Download af Lucille Colandro. Ja, jeg har forvildet sig ud af fantasy og fiktion område i denne uge, lover at være tilbage i næste uge, men ikke rabat i denne uge, lydbog – her – fordi det får en 5-Star Lydbog Rating! Hvis dette er deaktiveret på din Google Home, skal du bruge en anden udløsersætning.